Marjo Stapelbroek

Ik ben Marjo Stapelbroek en ik ben gastouder bij Superbroekies in Lichtenvoorde. Nadat ik mijn diploma als onderwijzeres heb behaald heb ik ingevallen op diverse basisscholen. De meeste ervaring als gastouder heb ik opgedaan in de Kinderopvang. Ik heb twaalf jaar bij de dagopvang en drie jaar bij de buitenschoolse opvang gewerkt. Verder heb ik in totaal 6 jaar een lactatiekundige praktijk gehad, als vervolg op de opleiding tot Lactatiekundige.

Ik blijf up to date door de opleiding  Kindercoach en bijscholingen, zoals Training Kiki, een ontwikkelingsprogramma voor ieder kind.

Achtergrond

In 2012 ben ik begonnen als gastouder, naast mijn werk als pedagogisch medewerkster bij de BSO. Gastouder zijn doe ik met zoveel plezier, dat ik het vanaf begin 2015 full-time doe. Na mijn diverse werkervaring met kleine en grote kinderen vind ik het erg fijn om met het jonge kind te werken. Hun verwondering, openheid en eerlijkheid raakt me altijd weer. Ik vind het mooi om deel uit te maken van de mooie ontwikkeling die kleine kinderen doormaken.

Vincent (docent basisonderwijs) en ik wonen aan een doodlopende straat in een kinderrijke buurt. Onze tuin is rondom afgesloten en in de buurt zijn een aantal parkjes en kleine speeltuintjes.

Nu onze twee volwassen kinderen op zichzelf wonen, heb ik de mogelijkheid om alle aandacht aan het kind te geven. Zo kan het kind zich helemaal hechten en kan het zich veilig en vertrouwd voelen. Van daaruit kan het kind spelenderwijs leren en zich op alle mogelijke manieren ontwikkelen.

Wil je graag meer weten, neem dan gerust contact met mij op.