Omgeving

Het huis van gastouder Superbroekies ligt aan een doodlopende straat in een kinderrijke buurt. Hierin woon ik met Vincent Stapelbroek, als hij niet op school is.

Onze tuin is rondom afgesloten en is voorzien van gras, twee terrassen, een fietspaadje (en een paar fietsjes staan altijd klaar) en een zandbak. Eén terras heeft een overkapping met een loungeset. Elk dagdeel gaan de kinderen en ik naar buiten om te spelen. Meestal één keer achter het huis en één keer in de nieuwe natuurspeeltuin, grenzend aan onze straat. Daar kunnen kinderen spelen met zand en water, klimmen, klauteren en glijden. Om verder te kunnen wandelen bijv. in het Flierbeekpark of het Wentholtpark, hebben wij een grote bolderkar.

Alle parken hebben een openbaar speeltuintje, waar we heerlijk kunnen spelen. We verzamelen onderweg van alles uit de natuur, waarmee we kunnen knutselen of op de thematafel kunnen leggen.

Peuterspeelzaal Ukkepuk ligt op loopafstand, zodat ik jouw kind eventueel ook kan halen en brengen. Wanneer er meerdere kindjes bij mij spelen, mogen de kleinsten in de dubbele buggy of in de babyzitjes van de grote bolderkar en zo lopen we samen naar Ukkepuk.

Superbroekies Omgeving