Kiki Voorschools Programma

Spelenderwijs leren met beer Kiki. Wat is er voor kinderen leuker dan te leren praten, lezen en bewegen van een knuffelbeer? Dat is het idee achter Kiki; een uniek en veelzijdig voorschools educatie programma.

Kiki woont bij Superbroekies en beleeft samen met de kinderen allerlei avonturen. Iedere maand komt een ander thema aan bod. Bijvoorbeeld: mijn familie, kriebelbeestjes, wij vieren feest, Kiki maakt muziek. En wat het allerbelangrijkse is: Kiki is het vriendje van ieder kindje. Kiki wordt door de kinderen ’s ochtends uit bed gehaald, uitgekleed en in een lekker warm badje gedaan. Daarna drogen we Kiki af en gaat ze met ons meespelen en ook aan tafel gezellig meeëten. En hoe leuk is het dat Kiki er altijd is!

Samen met de kinderen wordt het huisje van de beer in het thema ingericht. Daarna volgen er leuke, uitdagende activiteiten zoals voorlezen, knutselen, liedjes zingen, buitenactiviteiten, rollenspelletjes. Kiki is er voor kinderen van 3 maanden tot 4 jaar. Ouders krijgen maandelijks een nieuwsbrief, aansluitend op het thema. Zo kun je zien waar jullie kindje mee bezig is, welke boekjes we lezen en welke liedjes we zingen.

Als extra hanteert Superbroekies een kindvolgsysteem met warme overdracht naar de basisschool. Wil je meer informatie over Kiki? Lees alles op de website van Kiki.

Kinderopvang Superbroekies